Lespraktijk

Vioolpraktijk Marulka Gijsen

Klik op de afbeelding voor een kijkje in mijn praktijk!

Ruim 15 jaar ben ik actief als vioolpedagoge in Bussum en geef vioolles aan kinderen en volwassenen, beginnend of gevorderd.
Het doel van mijn lessen is het plezier in muziek maken.

Naast de nodige techniek die ik behandel tijdens de lessen zal ik daarom ook kiezen voor passende voordracht, denk aan klassiek, populair en samenspel.
Per leerling bekijk ik welke methode het  best past bij de desbetreffende persoon om zo maximaal speelplezier en vooruitgang te boeken.

In principe geef ik individuele vioollessen maar indien de mogelijkheid daar is kunnen er ook duolessen ( 2 personen ) worden gevolgd. Daarnaast geef ik projectmatig  ook groepslessen. Bijvoorbeeld een groepsles in streektechniek of samenspel.

Een aantal maal per jaar zal er een voorspeel-gelegenheid plaatsvinden om podium-ervaring op te doen en te kunnen  laten horen aan familie en vrienden wat er zoal geleerd is tijdens de lessen. Dit zal vooral een gezellig en ontspannen moment zijn waar de leerlingen elkaar ook beter kunnen leren kennen.

In 2010 heb ik de deuren geopend van mijn lespraktijk aan de Eerste Industriestraat 10 te Bussum. Dit pand bestaat o.a. uit een ruim leslokaal waar een vleugel aanwezig is om de leerlingen  tijdens de vioollessen te kunnen begeleiden.
Deze ruimte is tevens geschikt voor groepslessen, ensemble-spel en voorspeel-gelegenheden.

Voor meer informatie of een aanvraag voor een gratis proefles kunt u onderstaand formulier invullen: